14.10.2016 3105

Hayırsever İşadamı Muzaffer Bezircilioğlu tarafından yaptırılan okulumuz,  MEB  Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 01/04/2013 tarihli ve 105.01/41413 sayılı Makam Oluru ile açılmış olup 2013/2014 Eğitim- Öğretim Yılı´nda   eğitim hayatına başlamıştır. Aynı yıl 9. sınıfta toplam 4 şubede 136 öğrenci eğitim görmüştür.

Bugün itibariyle toplam 545 öğrenci  öğrenim görmektedir.

Açıldığı günden itibaren yüklendiği misyon itibariyle öğrencilerini aydın bir şahsiyet olarak yetiştirmeyi  görev bilen okulumuz,  öğretim kadrosunun da gayretiyle akademik başarıyı, sosyal kültürel ve sportif etkinliklerin çeşitliliğini ve bunlara katılımı arttırıp; kendine güvenen, çözüm odaklı, geleceğe umutla bakan sağlıklı bireyler yetiştirmeyi temel ilke edinmiştir. Okulumuz "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi kapsamında Beyaz Bayrak sertifikasına sahiptir. İlimiz Melikgazi İlçesi , Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi  8.Sok.  No:19   hizmet veren Muzaffer Bezircilioğlu Anadolu Lisesi  eğitim alanındaki  yenilikleri yakından takip etmekte, kalitesinden ve misyonundan ödün vermeden eğitim-öğretim devam etmektedir.