Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Değerli Öğrencimiz,

29.09.2023 212

Değerli Öğrencimiz,

Her insan şüphesiz ki başarılı ve mutlu bir hayat sürmek ister. Bunun için sadece okula gitmek, derslerine çalışmak yetmez. Düzenli kitap okumak da hayatın bir parçası olmalı. Okuyan insan; düşünen, planlayan, sorgulayan, yeteneklerinin farkında olan insandır, düşüncesinden hareketle “OKU KAZAN” ödüllü kitap okuma yarışması düzenlemeye karar verdik. Yarışmaya okulumuzdaki bütün öğrencilerimiz 28 Eylül – 14 Ekim 2023 tarihleri arasında başvuru formunu doldurarak katılabilecektir. Öğrencilerimiz seçilen üç kitabı okuyacaklar ve okudukları bu üç kitaptan sınavda sorumlu olacaklardır. Yarışmacılar yarışma kapsamında okuyacakları kitapları kendileri temin edeceklerdir. Sınavlar belirlenen gün ve saatte topluca yapılacaktır.

Başvuru Tarihi: 28 Eylül – 14 Ekim 2023

Sınav Tarihi: 15 Ocak 2024 Pazartesi

Okunacak Kitaplar:

-Deve Gözü-Baydamtal Irmağı'nda (Cengiz Aytmatov)

-Bir Çift Yürek (Marlo Morgan)

-Yollar Dönüşe Gider (Prof. Dr. Nurullah Genç)

Ödüller:

1. olan öğrenciye 1000 TL

2. olan öğrenciye 750 TL

3. olan öğrenciye 500 TL

Başvuru Formunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Başvuru Formu için tıklayınız.